NOORTEBÄND 2019 FINALIST POLOŠYWA AVALDAS VÄRSKE SINGLI “CRAVING”

Noortebänd 2019 finalist Pološywa avaldas singli “Craving”, mis väljendab seda tunnet, kui sa midagi väga soovid. Soovid midagi, mis end lihtsalt kätte ei anna. “Craving” on kutsung, mis soovib äratada tähelepanu ning meelitada enda poole. Laul kasvab välja kutsuvatest korduvmotiividest, mis loo vältel põimuvad aina rohkem ja rohkem sündihelide ja biidi embusesse.

“Craving” on Pološywa teine singel detsembris ilmuvalt albumilt “Existence”, mis valmib koostöös prantsuse päritolu, Viinis tegutseva produtsendi Gwenael Dammaniga. “Iseloomustaksin oma muusikat nii: lugudes kohtuvad vintage sündid ja kaasaegsed biidid. Minu klassikalise muusiku taust ja armastus elektronmuusika vastu. Ambient atmosfäär ja funkyd soundid. Minu kaks suurimat kirge – laul ja klaverimäng, millel mõlemal on väga oluline roll lugude loomisel,” kommenteeris Pološywa.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.