HELLOVE UHIUUS SINGEL “I GOT YOU” LOODI KOOS VICTOR CRONE NING ANDEKA L.A. MUUSIKU GLORIA KIM’IGA

Hellove naaseb kõigi muusikafännide rõõmuks radarile uue singliga “I Got You”, millesse annab oma panuse Los Angeleses tegutsev lauljatar Gloria Kim. Lisaks toetavad Igor Volhonski värskeimat loomingut ka 2019. aastal Eurovisioonil Eestit esindanud Victor Crone poolt loodud laulusõnad ja meloodia. Emotsionaalselt laetud, popisugemetega elektroonilise tantsumuusika ballaad pakatab rikkalikust romantikast ning järgneb oktoobri keskel ilmunud debüütloole “Lie”.

Südantsoojendavalt emotsionaalne pala algab koheselt hüppelise vokaaliga, mis on omane singli esitajale Gloria Kimile. Kõrvuti tema sügavalt liigutava esitusega, tervitab uus singel kuulajat dropiga, mida saadavad meeletult virvendavad, detailideni häälestatud produktsioonielemendid. Kimi graatsiline vokaal, harmoonilised instrumendid, nakatavalt meeldejääv rütm ja aina edasi kandev takt kogunevad üheks tugevaks tervikuks, mis jõuab seejärel ülimalt kirgliku meloodilise vabanemiseni. Esimestest sekunditest kuni viimaste nootideni üdini romantilisena mõjuv singel loob põnevad ootused ka talendika muusiku tulevikuks.

Eestist pärit Hellove on juba varasemast tuntud loominguline tegija, kes jõudis 2019. aastal ka Eesti Laulu konkursi finaali. Tema hiljutine sisenemine tantsumuusika sfääri on leidnud tugeva nähtava toetuse, sest debüütsingel “Lie” muljetavaldavad numbrid on kogunenud vaid poole kuuga. Tõuke selleks on andnud ka ainulaadne popmuusikat ja indie-stiili ühendav cinematic pop alamžanr, mille kordumatu iseloom on omane Hellove mõlemale singlile.

Gloria Kim on mitmekülgne Korea-Ameerika talent, kes on andekas nii laulja, DJ, kui ka produtsendina. Hetkel Los Angeleses resideeruv Kim alustas muusikukarjääri Nashville’is elades ja seal ülikoolis käies. Kimi tähelend algas Austraalia DJ / produtsendi Will Sparksi 2017. aasta Spinnin’ Recordsi hitiga “Take Me”, kui see kogus ainuüksi Spotifys üle 25 000 000 striimimise. Sellele järgnesid hitid Angelenose ja tantsumuusika DJ ning produtsentide NATIIVE, Macco ja GRLSKOUT’iga. Gloria looming on saatnud ka Emmydele nomineeritud sarju nagu “Impeerium” ning värsket Selena Gomezi toodetud filmi “This Is The Year”.

Hellove ja Gloria Kimi vastne meistriteos on teravalt liigutav ja tulihingeliselt kirglik helipärl. Äsja välja antud singel annab nii uutele fännidele kui ka kauaaegsetele kuulajatele aimu loomingulisest teekonnast, mida mööda visionäärist muusik liigub.

Kuula lugu “I Got You” Spotifyst või YouTube’ist:


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.