📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | KERLI T & RAGNAR ROKIVAD JÄTKUVALT TIPUS

Kerli T ja Ragnari ühine lugu “Paremat ei olla saa” jätkab MuusikaPlaneedi TOP 10-nes liidrina. Lugu toetas sel korral lausa 29,10% hääletajatest, saades mäekõrguse võidu. 

Laul “Paremat ei olla saa” tuli välja 30. oktoobril. Selle esitajad Ragnar Huoponen ja Kerli Tirka on ammused sõbrad ning sel suvel otsustasid nad lõpuks ka ühiselt loo salvestada. Valikuks osutus maailmakuulsa lauljanna Tina Turneri 1989. aastal avaldatud hitt “The Best”, tuntud ka kui “Simply the Best”, millele kirjutas ametliku tõlkeloaga eestikeelsed sõnad Aapo Ilves. Meie pingereas asub lugu teist nädalat ja esikohast allapoole pole see veel pidanud vaatama. 😉

17,46 protsendiga vallutas teise positsiooni MuusikaPlaneedi lugejatele tuttav raskeroki ansambel Sorus, oma uue singliga “Ma ei tea millal ma suren”. Hiljuti oma neljandat sünnipäeva tähistanud bänd kommenteeris loo ilmudes, et pala räägib sellest kuidas meil kõigil on vahel tunne, et me oleme üksi terve maailma vastu ja pole kedagi, kelle poole pöörduda. Kõik reedavad kõiki ja sa näed, et mitte kedagi pole võimalik usaldada, aga samas püsib lootus, et sa pole ainuke – sinusuguseid inimesi leidub veel ja loodad, et kõik võib veel muutuda. 

Kes platseerus esikolmiku viimasele astmele? Popdiiva Anne Veski, lauluga “Nüüd”, mille on kirjutanud Ain Tammesson ja Kairi Kroon. Muide, üks lugu on Annelt edetabelis veel – juba 49 nädalat (!) paremate seas keerelnud “Imeväärne aeg”, mis hääletati seekord kuuendaks ja see tähendab, et laulu ülipikk / rekordiline tabeliaeg on nüüd läbi saanud. Ja seda täiesti parajal ajal, sest lauljannal tuli pühapäeval välja uus singel “Kui mind armastad…”, mis saab kohemaid võistlustulle asuda. 🙂

TOP 5-st leiame veel ka nublu ja Mikael Gabrieli kuuma hiti “Universum” (uuena #4) ning Merit Männiste esitatud loo “Õhulossimees” (#5). 


MuusikaPlaneedi TOP 10 #277 (16. november):

1 (1) [2] Kerli T. & Ragnar “Paremat ei olla saa” (29.10%)
2 UUS [1] Sorus “Ma ei tea millal ma suren” (17.46%)
3 (3) [20] Anne Veski “Nüüd” (13.58%)
4 UUS [1] nublu x Mikael Gabriel “Universum” (10.58%)
5 (2) [4] Merit Männiste “Õhulossimees” (8.99%)

6 (4) [49] Anne Veski “Imeväärne aeg” (6.70%)
7 UUS [1] Meie Mees feat. Synne Valtri “Miski peab muutuma” (5.82%)
8 (5) [7] MERI “Get Going” (4.23%)
9 UUS [1] Miljardid “P.S.O.” (2.29%)
10 UUS [1] Pološywa “Existence” (1.23%)

Hääli: 567 (aitäh!)

Nagu ikka, pääsevad edasi esiviisikusse hääletatud laulud ja neid asuvad nüüd ründama viis uustulnukat:

Anne Veski “Kui mind armastad…”
Laura-Ly “Another Day”
LeHANNA “Külmavärinad”
Metsakutsu feat. Genka “Hammustatud sõõrik”
No More Fridays “No Midnight Blues”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 22. novembril kell 23.59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.