KONKURSI NOORTEBÄND 2020 VÕITIS NARVA BÄND YE!

Laupäeval, 14. novembril toimus Fotografiskas Noortebänd 2020 finaalkontsert, kus selgitati välja Eesti parim noortebänd. Tänavu võtsid finaalis mõõtu THE, YE, Velle, Tanel Vaikjärv ja Echolove, võitjaks kuulutati Narva alternatiivroki kollektiiv YE. Palju õnne! 🎉

Võitja selgus 50% žürii ja 50% publiku häälte tulemusena. Tänavu olid žüriis Karl Sirelpuu, Marii Reimann, Anett Kulbin, Egert Milder ja Erik Morna.

Lisaks peaauhinnale võitis YE ka kolm eriauhinda – esinemiskutsed festivalidele Võnge ja Tallinn Music Week ning Elisa reklaamimuusika auhinna. Bändi kuuluvad Alexey Kupavyh, Jevgeni Mihhejev, Aleksandr Titov, Vassili Garenskihh ja Egor Gratchov.

Ansambel THE sai esinemiskutsed Jazzkaarele ja Intsikurmu festivalile, Tanel Vaikjärv tunnistati aga Õhtulehe rahvahääletuse lemmikuks.  

Noortebänd tähistas sellel aastal oma kahekümnendat sünnipäeva, olles Eesti Laulu kõrval suurim hüppelaud noortele kuni 26-aastastele muusikutele. Noortebänd on andnud tuule alla näiteks Andres Kõpperile ehk NOËPile, Karl-Erik Taukarile, Ziggy Wildile, Sibyl Vanele, Frankie Animalile, Grete Paiale ja Egert Milderile.

Viirusepuhangu tõttu ei saanud fännid kahjuks Fotografiskasse kohale minna, selle asemel võis ülekannet vaadata Elisa Stage platvormil. Samuti sai ka rahvas anda läbi platvormi panuse võitja väljaselgitamisele. Õhtut juhtis Karel Käos, esinesid eelmise aasta Noortebändi võitja Kelly Vask ning Daniel Levi.

Kuvatõmmised Noortebänd 2020 videoülekandest:


Vaata YE muusikavideot “Пепел”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.