KOIT TOOME TEATAS SOTSIAALMEEDIAS, ET TEMA UUE SINGLI VOKAALIOSAD ON SALVESTATUD

Foto: Merili Reinpalu

Muusik Koit Toome jagas 4. novembri õhtul Instagramis fotot koos Soome tipp-produtsendi Leo Jupiteriga, teatades et tema uue, kauaoodatud singli vokaaliosad on salvestatud.

“Eile Helsingis peale viimaste vokaalide salvestamist 😊 Leo on legend Soomes! Uskumatu, et mul õnnestub temaga koos musa teha. Oli mega kogemus!” kommenteeris Koit Toome fotot. Üheks teemaviiteks oli pildi juures #newsingle ehk “uus singel”.

Leo Jupiteriga on eestlastest koostööd teinud ka näiteks Laura Põldvere, Ariadne ja Daniel Levi. 

Lisaks sellele, et Koit Toome sai teisipäeval uue singli vokaaliosad “purki”, andis ta samal päeval Facebookis fännidele teada, et tema bändis on kaks uut liiget – ansamblist Maria Stuart tuttav trummar Ralf Erik Kollom ja Põhja-Tallinnaga musitseerinud bassist Hannes Agur Vellend. Lisaks kahele täiesti uuele liikmele astub Koidu bändis üles ka kitarrist Jorma Puusaag.

Mis siis muud, kui jääme põnevusega uut laulu ootama!

Foto Koit Toome Facebooki lehelt

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.