SYNTH‘I-DUO DRONEFIGHTER AJAS SÜNTESAATORITEST DEEMONID VÄLJA

Dronefighteri uus singel “Il Diabola” on selle halloweeni soundtrack – adrenaliini tekitav tempo, sünged sündid, meloodiline kitarrisoolo ja brutaalne bassiliin loovad vana õudusfilmi atmosfääri.

“Kuna 2020 on olnud piisavalt hirmuäratav, tekkis tahtmine süntesaatoritelt tolm maha pühkida ja neist deemoneid välja ajada,“ räägib Laur Lindmäe loo kujunemisest. “Kuna Dronefighterile meeldib erinevate stiilidega eksperimenteerida, on ka see lugu midagi täiesti erinevat meie varasemast loomingust.”

Dronefighter on 2015. aastal Laur Lindmäe ja Andre Loogi poolt loodud elektroonilise muusika projekt, mis ilmutab end harva, kuid jõuliselt, ammutades loomeenergiat dekaadide-tagusest filmimuusikat ja -kunstist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.