DOKTOR NORMAL TUTVUSTAB “SPEED BOAT” VIDEOGA OMA UUT LEMMIKSPORDIALA

Eesti juhtiv elektro-funk / nerd-hop kollektiiv Doktor Normal avaldas värske video singlile “Speed Boat”, mis on võetud nende aastal 2019 Funk Embassy Recordsi alt välja tulnud debüütalbumilt “World Of Ham”. Video viib vaataja pingelisele teekonnale nööri otsas lennutatavate mudellennukite maailmameistrivõistluste südamesse.

Video produtsenti Rasmus Lille tabas inspiratsioonisähvatus keset Redditi thread’i unikaalsetest spordialadest – https://www.reddit.com/r/theocho/. Video monteerimise käigus läksid asjad nii kuumaks, et Lille arvuti ei pidanud pingele vastu ning plahvatas. See intrigeeriv sport pole külmaks jätnud ka legendaarset suunamudijat Ozzy Man Reviews’i, kes kaadreid oma arvustuses “Spinny Spinny Flight Day” kommenteerib.

“Paistab nagu miski, mida mu isa ja onud teeksid, olles pere bbq-l nina täis tõmmanud, kui ma laps olin lol” – kommentaar YouTube’ist.

Videoga teenitud tulu annetatakse globaalse kriisi tõttu kannatanud Maailma Mudellennuspordi Föderatsioonile.

Juba 2008 oma esimesed katsetused teinud kooslus Doktor Normal kergitaks justkui kübarat 1980ndate hip-hopile ja trummimasinate tulekust vaimustunud elektrofunk saundile. Doktor Normalile lähevad korda kaks asja: 1) biit ja 2) kõik muu. Projekt sai alguse Doktor Normali (Martin Laksberg) ja MC Roki (Marten Kuningas) ühisest austusest sarja “Garth Marenghi’s Darkplace” vastu, millele väärika tribüüdina toimib Doktor Normali tegevusi läbiv huumor. Lavale astub Doktor Normal 4-liikmelises kõikvõimsas koosseisus, millega ühinevad Drug Spider (Joonas Sarapuu) ja Jeef 6-killah (Rasmus Lill).

“Kahtlen, kas Martin/Marten üldse suudavad normaalset räppi teha” – Koit Raudsepp.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.