CITYFLASH ANDIS KOOSTÖÖS SAKSAMAA PLAADIFIRMAGA VÄLJA HOOGSA TANTSULOO “ON THE FLOOR”

Edukas Saksamaa plaadifirma KHB music andis reedel, 23. oktoobril välja Cityflashi uue hoogsa klubimuusika loo “On the Floor”, millele valmis ka muusikavideo.

“Ma mõtlesin, et panen kokku oma viimase aja vingemad esinemised, mis on tehtud ööklubis Helitehas. Pärast pea kahenädalast monteerimist otsustas mul programm kokku joosta ning sellega ka kõvaketas, kus kogu materjal salvestatud oli. Minu kahjuks ei saanud ma enam peaaegu valmis tehtud tööd avada ja ma pidin kõik otsast peale alustama. Mul oli vaid 4 päeva ja ma sain võib olla isegi et parema tulemuse,” rõõmustas Cityflash õnnetuse õnneliku lõpu üle.

“Videot vaadates tuleb mul endal selline peotuju ja suur tahe laval möllata ja ma usun, et see tunne tekib ka enamustel, kuna viimasel ajal on suuremaid pidusid jäänud väga väheseks,” lisas loo autor Cityflash.

Cityflash saab üle pika aja esineda 31. oktoobril Paide Puhkekeskuses, kus toimub Paide Halloween 2020.


Lugu on saadaval Spotifys ning teistes suuremates muusikaplatvormides. Kuula siit!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.