📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | MERI VS MERIT – KELLELE KUULUB ESIKOHT?

MERI ja Merit Männiste

MuusikaPlaneedi iganädalase edetabeli tippu hääletati kolmandat nädalat järjest uus artist MERI ehk Meriliis Sakk, singliga “Get Going”, mis kogus 20,29% häältest.

“Lugu sai alguse sellest, kui ma olin ühel hetkel omadega kuskil väga tumedas kohas. Mida aeg edasi, seda rohkem ma paranesin ja hakkasin asju nägema positiivsemalt. Sealt tuligi selle laulu inspiratsioon. Alati asjad lahenevad ja leiavad lahenduse,” kommenteeris MERI singli “Get Going” kohta, mille autorid on Meriliis Sakk, Martin Kivi ja Allan Triik. “Video alguses olengi lagunenud, katkises majas. Mille filmisime üles Laitses. See tõlgendab seda pimedust, kurbust mis too hetk oli. Kuna ma ise olen väga suur looduse armastaja, siis mõtlesingi siduda seda videot loodusega. Loodus on alati mõjunud rahustavalt ja hea koht kuhu põgeneda ümbritsevast mürast. Ehk siis tõlgendab liikumist paremasse kohta. Eesti loodus on vapustavalt ilus. Seega otsustasime filmida Kakerdaja rabas samuti mõned võtted. Mida edasi video läheb, seda helgemaks ümbritsev muutub. Lõpuks lõppeb lugu mere ääres päikeseloojanguga, mida ma alati imetlenud olen.”

Meie pingerea teisele kohale platseerus Merit Männiste värske singel “Õhulossimees”, mille originaalversiooni “Castles in the Air” salvestas ameeriklane Don McLean aastal 1970. Merit rääkis raadiole Elmar antud intervjuus, et ta sattus kuulama ansambli Celtic Thunder kontserti, kus seda lugu esitati. Pala eestikeelsed sõnad kirjutas Anneliis Kõiv, kitarridel musitseerivad Meriti bändikaaslased Männiste Perebändist Märten ja Kaupo.

Kolmanda ja neljandana saavad edasi popdiiva Anne Veski singlid “Nüüd” ja “Imeväärne aeg” ning viiendaks platseerus telesaatest “Eesti otsib superstaari” tuttavaks saanud Carlos Ukareda omakirjutatud laul “Coming Home”.


MuusikaPlaneedi TOP 10 #274 (27. oktoober):

1 (1) [4] MERI “Get Going” (20.29%)
2 UUS [1] Merit Männiste “Õhulossimees” (17.14%)
3 (2) [17] Anne Veski “Nüüd” (14.86%)
4 (3) [46] Anne Veski “Imeväärne aeg” (12.86%)
5 (5) [3] Carlos Ukareda “Coming Home” (9.14%)

6 (4) [2] Merilin Mälk “Tõuseb tuul” (7.71%)
7 UUS [1] Sadamasild “Lähen” (6.57%)
8 UUS [1] raha.pesu.karud “hei luud” (5.43%)
9 UUS [1] Leslie Da Bass “Kõlarid” (3.14%)
10 UUS [1] Uku Suviste “Torman tulle” (2.86%)

Hääli: 350 (aitäh!)

Nagu reeglid ette näevad, pääsevad edasi vaid esiviisikusse hääletatud laulud. Neid asuvad nüüd ründama viis uustulnukat:

Ariadne “Running Without You”
Cityflash “On the Floor”
Differ “Hullumeelne loom”
NOËP x CHINCHILLA “On My Way”
Number Ö “13”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 1. novembril kell 23.59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.