“PLEASE CONFIRM”: KOLME ŽANRI NING KAHE RIIGI LUGU

Singli kujunduse autor: Marju Lember

Tallinna muusik PK on pärast kümnendit kodumaist loomingut juba ligi aasta teinud muusikat inglise keeles ning nüüd on ta valmis saanud koostöö kahe väga erinevat stiili viljeleva inimesega maailma erinevatest paikadest.

Nimelt on ühendatud jõud Ian Karelliga, kes on tuntud ühe Eesti metalmuusika lipulaeva Horror Dance Squad solistina. Samuti osales Ian 2017. aasta Eesti Laulu konkursil, kus ta jõudis ameeriklasena oma Eestist rääkiva palaga poolfinaali.

Ja kui see duo pole veel piisavalt eriskummaline, lisati loole ka Flying Backwoods – 18-aastane talent Norwichist, Connecticutist.

“Please Confirm” sai nime vägagi triviaalsest detailist. Nimelt sellest, kuidas internetist asju tellides on vaja oma krediitkaardi CVV numbriga ostu kinnitada. Antud projekti puhul on see idee aga kantud rahakottidest veidi kaugemale. Nimelt räägib lugu sellest, kuidas tänapäeval on inimestega suheldes konstantselt tarvis kinnitada oma siiraid kavatsusi, et arvukaid umbusaldavaid hingi üldse avanema saada.

Maailm keerleb ümber numbrite ning inimeste, kes aina suuremate numbrite varjus üritavad oma minevikust lahti lasta.

“I feel like I lost it after I made it” käib kindlasti märksa suurema hulga inimeste kohta kui nende, kes seda endale tunnistavad. Kes meist poleks kunagi mõnd probleemi peitnud millegi muu, nt liigse töö, halbade harjumuste, ühiskondliku heakskiidu taha? Nimekiri on lõputute võimalustega.

Milline iganes meie valitud karakter – enda mõtete ees oleme alati alasti.

Kuula singlit Spotifyst:


Samuti saab lugu kuulata Apple Musicust, Deezerist, Tidalist ning teistelt striimimisplatvormidelt.

Loos osalevat Ian Karelli on võimalik näha esinemas 31. oktoobril, kui Horror Dance Squad annab Tallinnas Von Krahli teatris oma uue albumi esitluskontserdi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.