MERLE LILJE UUS LUGU “QUANDO” JA CD “VALGUS”

Merle Lilje salvestas tuntud laulu “Quando”, mis on pärit Itaaliast Marino Marini kvarteti repertuaarist 1962. aastast. Kvartett esines Tallinnas 1963. aastal ja tõi meile ka uue moodsa tantsu – tvist.

Merle Lilje alustas lavakarjääri 1975. aastal ansamblis LAINE ja tegutseb tänapäeval ka sooloartistina. 45 aastat on möödunud estraadilavadel nii Eestis kui ka välisriikides, suurel Nõukogudemaal ja juba uue Eesti kontserdisaalides, varieteedes ja erinevates muusikaprojektides.

Hiljuti ilmus Merlel uus CD “VALGUS”, millel mitmed juba kuuldud laulud – “Sõbra süda”, “Tütarlaps Ipanemast”, “Valgus”, aga ka palju uut repertuaari.

1 vastus

  1. Marlo ütleb:

    väga meeldiv❤

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: