JUUR ESITLEB UUT ALBUMIT “FLUX” KONTSERDIGA SVETA BAARIS!

Tallinna stoner-rocki ansambel Juur on valmis saanud oma teise kauamängiva albumi “Flux”. Album tuleb välja 22. oktoobril kõikidel digiplatvormidel ning vinüülplaadi kujul suuremates Eesti muusikapoodides alates 24. oktoobrist. Plaadiesitluskontsert leiab aset 14. novembril Tallinnas Sveta Baaris.

Neli aastat peale debüütalbumi “Exile” ilmumist on Juur valmis saanud oma teise kauamängivaga “Flux”. Tallinna nelik on vahepeal kasvanud viisikuks, kui bändiga liitus 2016. aastal Temo Saarna (ex-Liblikas, Dreamkrusher!). Koosseisumuutus on bändi helipildile liitnud uusi dimensioone – stoneriga flirtiv sound on andnud teed õhulisemale ja progressiivsemale.
Albumi valmimine on langenud väga huvitavasse aega ning läbi mütoloogiliste narratiivide jutustab see tänapäeval aktuaalsetest teemadest – maailma hävineminest ja raiskamisest läbi inimeste endi käte. Visuaalne kujundus, mis on tehtud vokalisti Corey Tomlinsi poolt, võtab hästi kokku albumi kontseptsiooni. Sealt võib leida lugudest kõlavaid veidraid tegelasi, mütoloogilisi paiku- ja sündmusi.

“Flux” on salvestatud Tartu Clockwork Studios, kus on sisse mängitud ka Eestis laiemalt tuntud rock’i (Winny Puhh, Smõuk) ja folki (Svjata Vatra, Zetod, Trad Attack!). Kaasproduktsiooniga aitas kaasa Silver Lepaste (Winny Puhh). Viimase lihvi masterdamise näol sai album Rootsis – Fascination Street Studios, Tony Lindgren’i poolt.

👉 Kuula: Juur – “Flux” teaser

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.