ILMUS MANNA ESIMENE MUUSIKAVIDEO

Kuvatõmmis videost “SÕNN”

Reedel, 16. oktoobril ilmus kodumaise räppari ja lauljatari Manna esimene muusikavideo.

Video ilmus laulule “SÕNN”, mis pärineb artisti möödunud suvel ilmunud debüütalbumilt “MANNA” ning mille peal teeb kaasa Flamma.

Video ilmus koostöös produktsioonifirmaga Wolfy Meedia.

“Video tuli just loole “SÕNN” režissööri ja produtsendi Kirill Volkovi visiooni tõttu,” kommenteeris lauljatar loo valikut. “Ta pakkus mulle välja erinevaid minu lugusid, mis teda kõnetasid ja küsis, millisele videot tahaksin. Valisin “SÕNNI” kuna huvitusin ta visioonist. See, millega me lõpuks hakkama saime, oli väga cool ja saime ajud tööle panna, kuna budget oli väike. Video toetub tugevalt sõnadele ja kunstile, proovisime videos pigem kunstilist poolt esile tuua ja erinevate asjadega mängida.”

Kirill Volkov Wolfy Meediast selgitas, et tundis just Mannaga koostöö tegemisest huvi, sest tegemist on “eripärase artistiga, kellega ideed kohe klappisid.” “Tegelikult oli valikus 3-4 lugu, millele ma kohe videot ette kujutasin, aga “SÕNN” oli kakskeelse loona mulle kuidagi südamelähedane, sest tulen ka ise kakskeelsest perekonnast.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.