VAATA PELLE MUUSIKAVIDEOT LAULULE “KESKLINN”!

Foto: Karl-Kristofer Kivisalu

Laulja-laulukirjutaja Pelle avaldas hiljuti oma teise singli “Kesklinn”, mis räägib kiirest elutempost ja särava linna sõltuvustekitavatest ahvatlustest. Täna jõudis YouTube’i ka loole filmitud muusikavideo.

“Pole varem juhtunud, et lugu lihtsalt sünnib eesti keeles. Kirjutan enamasti inglise keeles ja siis tõlgin, aga “Kesklinnaga” oli teisiti,” selgitas Pelle singli ilmudes ning lisas: “Laul on kirjutatud mitu aastat tagasi linnatänavatel ringi hulkudes ning otsest kirjutamisprotsessi ei olnudki. Mõtted said kiirelt paberil oma kuju ja viisi. Kuid stuudios salvestamiseni jõudsin sellega alles kevadel.”

“Kesklinna” teksti ja meloodia autor on Pelle. Lugu on salvestatud Vilho Meieri Slim Music Stuudios ning muusikavideo lavastajatena on ära märgitud Karl-Kristofer Kivisalu ja Pelle ise.

Pelle esineb lavadel kasutades kitarri ja looper-pedaali. Viimane on talle justkui bändi eest, et esinemisele erinevaid värve ja vaheldust tuua. Eelmisel sügisel võttis noor artist osa ka telesaatest “Su nägu kõlab varsti tuttavalt”.

23. oktoobril esineb Pelle Tartus asuvas Genialistide Klubis. Piletid saab osta kohapeal (7€).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.