ANETT ANDIS VÄLJA UUE SINGLI “SO FAR SO GOOD”

ANETT (foto: Johanna Adojaan)

Kaasaegse souli laulja-laulukirjutaja Anett avaldas täna uue singli “So Far So Good”, mis jagab helget suhtumist ja “las minna” vaadet. Loo kaasautoriks ja produtsendiks on Frankie Animalist ja paljudest teistest kooslustest tuntud kitarrist Jonas Kaarnamets aka jonas.f.k.

“Saime möödunud aasta augustikuus Jonasega kokku ja laususime kui ühest suust, et tahaks kirjutada lugu, mis annab edasi positiivset energiat ja kannab endas pigem helget sõnumit. Kirjutasime “So Far So Good”i mõttega enese ületamisest. Olgu need eneseületused väikesed või suured – tähtis on endale teadvustada, kust tulema hakkasime ja kuhu välja oleme jõudnud. Ma arvan, et see on oluline meeldetuletus igasse päeva,” sõnas Anett.

Anetil on seni ilmunud nii lühialbum “All Over Again” 2019. aastal, käesoleval aasta kevadel TIKS Rekordsi alt väljaantud singel “Get By” ning suvise Red Bulli eriprojekti raames koos Mick Mooni ja mannaga valminud lugu “Tee mis sa teed”. Sel aastal pälvis Anett avalikkuse tähelepanu ka kui Eesti Laulu superfinalist ja välisžürii favoriit.

Kuula lugu “So Far So Good” Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.