ADEELE JAAGO AVALIKUSTAS OMA KAHEAASTASE TÜTRE SALMELI SÜNNIPÄEVA PUHUL ARTISTINIME ADEELE ALT SINGLI “EMANI”

Foto: Annika Vihmann, kujundus: Katre Sulane. Pildil Adeele koos poja Mattias Maru Jaagoga

Näitleja ja laulja Adeele Jaago (endine Sepp), kes on end publiku südamesse mänginud rohketes teatrilavastustes, seriaalides, telesaadetes ja kinolinal, andis välja uue eestikeelse singli “Emani”.

Täna ilmunud Adeele singel “Emani” on pungil õrna, hellitavat ja atmosfäärilist energiat. Adeele kommentaar: “Lugu on sündinud ideest, et iga lapse taga on ema, see pala on pühendus kõikidele emadele ja vanaemadele. Laul sellest, kuidas kõik teed, nii sirged kui konarlikud, viivad ringiga koju tagasi – emani.”

Adeele Jaago on sahtlisse lugusid kirjutanud alates 12-aastasest peale. Tema muusikas kohtuvad siirad ning ehedad laulusõnad, heakõlalised meloodiad ja kosmiline atmosfäär. See kõik kokku teeb koosluse Adeele. Singel on esimene ilmutis uuel aastal väljaantavalt autorialbumilt. Käesoleva pala sõnad ja muusika on kirjutatud Adeele poolt. Singli produktsiooni ja salvestuse taga seisab Adeele abikaasa Jaan Jaago, kes on ühtlasi sisse mänginud ka loo kitarrid. Oma panuse annavad veel viiuli ja taustvokaalidega Judith Parts ning kontrabassil Sander Kahu. Kokkumängu ja lõppviimistluse autor on José Diogo Neves.


Singel Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.