NEW WIND JAZZ ORCHESTRA TÄNANE KONTSERT TEEB KUMMARDUSE DŽÄSSI KULLAFONDILE

Kristjan Randalu ja New Wind Jazz Orchestra Triigi Filharmoonias (foto: Rene Jakobson)

Dzässistandardid on iga džässmuusiku elu osa – seda kas praegu või on see elus veel tulemas. Nendest ei saa üle ega ümber, sest neis peitub džässmuusika kõla, keel ning pikk tagasiulatuv ajalugu. New Wind Jazz Orchestra kontsertide kavas on varemgi olnud standardid, kuid kordagi pole pühendanud neile terve kava. Täna, 28. septembril annab koosseis Philly Joe’s Jazziklubis kontserdi “All Those Standards”.

Kavas on muusikat džässi suurkujudelt nagu Miles Davis, Chick Corea, Kenny Barron, Joe Henderson ja teised. Hea sooritus nõuab pühendumist ja suurepärast kokkumängu, millega on bigbänd ka tegelenud. New Wind Jazz Orchestrat juhatab Lauri Kadalipp. Koosseis: Aleksander Paal – altsaksofon, Allan Kaljaste – altsaksofon, Markus Eermann – tenorsaksofon, Tobias Tammearu – tenorsaksofon, Martin Kuusk – baritonsaksofon, Ingvar Leerimaa – tromboon, Andrus Karjel – tromboon, Artur Kiik – tromboon, Johannes Kiik – basstromboon, Vallo Mänd – trompet, Jason Hunter – trompet, Samuel Jalakas – trompet, Mikk Uusmäe – trompet, Jaan Jaanson – kitarr, Ülo Mälgand – klaver, Mihkel Mälgand – bass, Karl-Juhan Laanesaar – trummid.

Piletid on eelmüügis Piletilevis. Seoses Terviseameti kehtestatud nõuetega mahub saali piiratud arv publikut. Kontserdile ei kehti Club One, Philly Joe’s Mob jt soodustused.

Kuula lugu pealkirjaga “23. mai”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.