TALLINN-TARTU-RIIA POST-GRINDCORE BÄND SHKURA AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “DEATHFUCKED”

Tallinn-Tartu-Riia uus grindcore/hardcore/death metal kvartett Shkura avaldas paar päeva tagasi oma esimese singli “Deathfucked”. Uues bändis mängivad liikmed löövad kaasa ka Eesti raskemuusika skeene kollektiivides nagu Condescension, Destroy Uranus, Trachea ja Dropdno.

“Deathfucked” on nende esimene lugu, mille nad avalikkuse ette tõid ning millega tahavad esimestest sekunditest kuulajale rõhutada oma loomingu agressiivsust ja kompromissitust. “Grindcore stiilis bändi tahtsime teha juba aasta tagasi, kuid me ei olnud kindlad, mis bändi suund võiks olla. Väljakuulutatud eriolukorra ajal tuli bänd lõpuks kokku ning salvestasime sihikindlalt esimese loo ära. Nüüd saate kuulata, mis meil välja tuli,” kommenteeris kollektiiv.

“Lüüriliselt räägib lugu tänapäeval üsna silmatorkavast ühiskondlikust probleemist, kus paljud inimesed on tööst läbipõlenud, sõltuvad sotsiaalmeediast saadud hetkelisest rahuldusest, retseptiravimitest või ebaseaduslike ainete kuritarvitamisest. Mõlemal juhul on see võitlus iseendaga, kus lõppkokkuvõttes on ainult üks ohver,” märkis Shkura vokalist ja kitarrist Ivars.

Bändil on varsti ilmumas ka debüütvideo ning bändi uudistega võib ennast kurssi viia Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.