UUT MUUSIKAT! TREVOR “PIMEVÄSIMUS”

Ansambel Trevor on pärast paariaastast pausi tagasi! Nende uus videosingel kannab nime “Pimeväsimus”.

“Sai võetud aega mõtlemiseks, mida me oma muusikaga öelda tahame,” selgitas bänd. “Erinevaid ideid oli palju, kuid see lugu jäi sõelale. Aga miks? Inimesi on palju, tohutult palju, kelle naeratavate nägude taha ei nähta. Kuidas läheb tööl, koolis või suhetes. Kõik on isiklik ning enamus elavad oma tundeid enda sisse. Iseendale tunnistamine, et sul on probleem ja sa pole sellega üksi – see vajab enese kokkuvõtmist ning julgust. Kui tahad, et asjad muutuksid ning paraneksid – alusta iseendast ja teadvusta endale, et vajad abi. Kõik on ravitav, nii ka depressioon. Märka abivajajat, enne kui liiga hilja”.

Kollektiivi kuuluvad Rait Rääk (kitarr), Kaidar Kalme (trummid), Martin Teichmann (vokaal / kitarrid / bass / taustavokaalid).


Lisa taustavokaalid – Erik Vink
Sündid – Taaniel Pogga ja Jörg-Erik Hanikat
Salvestus / produktsioon / mix / master – Jörg-Erik Hanikat
Video – Erik Vink

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.