MAIAN ANDIS VÄLJA SUHETEST RÄÄKIVA SINGLI “PAPI”

Maian andis välja uue, suhetest rääkiva singli ”Papi”. Terav lüürika kõik Maiani sulest, muusikalise poole pealt andsid oma panuse juurde Gevin Niglas ja Ago Teppand.

Maian: ”Lugu on pühendatud kõigile meremeestele ja muidu meestele. Ja tahaks tänada seda klouni, kellest selle loo tegin!”

”Papi” sai värvilise ja äkilise visuaali Blond Tricksteri aka Marta Vaariku dikteerimisel: ”Maian on huvitav karakter, tema olemusets õhkab sügavust, mida iga noore inimese sees ei paista ja see huvitab mind. Katsetasin, kuidas näeb välja video, kui on ainult suured ja väga suured plaanid – proovisin saada Maianile nii lähedale kui võimalik ja avada ta lahe attitude vaatajale. Antud võimalusi arvestades saime täitsa eheda video. Loomulikult ei oleks ma midagi teiud ilma vana hea sõbra Gerssimovita, kes on alati valmis mu geniaalsete ideedega kaasa tulema! Ja aitäh Leho Valmasele, kes on minu fänn, toetab alati ja kelle käest saab maailma parimat tehnikat! Cheers! Be happy ning ärge unustage, et nali ja naer ja iseenda mitte liiga tõsiselt võtmine on kõige tähtsam! Loodetavasti pakub meie koostöö naudingut ka vaatajale, siis olen tulemusega eriti rahul!”

Maian Lomp sai tuntuks Eesti Laulu 2017. aastal jäädes koos Karl-Kristjan Kingiga looga “Have You Now” neljandaks. Peale seda pistis Maian taskusse lepingu Universal Musicuga ja andis välja kaks ingliskeelset singlit – “Say it First” ja “Scissors”. Edasi tuli juba eestikeelne looming – singlid “Sinise leegiga” ja “Palava pudru”, mis näitasid Maiani suurepärast talenti ka laulukirjutana, kuna mõlemad lood jõudsid kõrgele nii kohalikes raadiotes, kui digitabelites.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.