NOORTEBÄND EFEKTIIV AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “TÕSTA ÜLES KÄED”

Juunikuu lõpus singli “Võililletolm” avaldanud Mikk Kaasik on pannud kokku noorteansambli nimega Efektiiv. Laupäeva, 12. septembri hilisõhtul ilmus neil debüütsingel “Tõsta üles käed”.

“Kaua aega tagasi tekkis poistega mõte teha omaenda lugu,” kirjutas Mikk Kaasik sotsiaalmeedias. “Hakkasin kuskil mai keskel kirjutama ja vot peale kolme kuud saamegi suure rõõmuga kuulutada, et oleme enda loo välja andnud!”

Ahjusooja laulu autor, solist ja klahvpillimängija on Mikk Kaasik ning lisaks temale kuuluvad kollektiivi Efektiiv veel ka Kaspar Kiisk (kitarr, taustavokaal), Mattias Mäesalu (trummid, taustavokaal) ja Raner Kiisk (basskitarr). 

Lugu salvestati Slim Music Stuudios Vilho Meieriga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.