PLAADIFIRMA MASTERHEAD RECORDS ARTISTID ANNAVAD LAUPÄEVAL TELLISKIVI LOOMELINNAKUS TASUTA KONTSERDI

Septembrikuu on kõigi jaoks ärev aeg. Paljud asuvad taas koolipinkidesse ja tööle ning võib tunduda, et suvi ongi jälle selleks aastaks läbi. See ei pea nii olema! Sellel laupäeval, 12. septembril, paneb plaadifirma Masterhead Records oma stuudiohoovis aadressil Telliskivi 57 püsti POP-UP LIVE’i, mille raames astuvad üles plaadifirma artistid Jaanus Saks & Maia Vahtramäe (Põhja-Tallinn), noorte lemmik AG ja alati naeratav Johanna Randmann.

Kontserdi algus on 12. septembril kell 21.00 ning üritus on kõigile tasuta. Aga kes tunneb, et soovib omaltpoolt lineup’i toetada, siis oma südametunnistuse järgi võib purgikesse kõlisevat-krõbisevat poetada!

👉 Ürituse leht Facebookis
Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.