KUULA: UUS KOOSSEIS MARHEN & KAOS AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “UNWINDING”

Laulja ja laulukirjutaja Maria Hiie ning kitarrist ja produtsent Karl Liiv andsid nime MARHEN & KAOS alt välja oma esimese ühise singli “Unwinding”.

“Kohtusime juhuslikult aasta aega tagasi ühe projektibändi raames. Oleme mõlemad muusikaga tegelenud pikka aega ning soov oma loomingut tegema hakata, on olnud üheks eesmärgiks. Suve alguses otsustasimegi esimest korda kokku saada. Tundus, et meie ideed ja muusikamaitse on üsna sarnased ning nii otsustasimegi ühiselt muusikat tegema hakata,” kommenteerisid muusikud.

Maria: “”Unwinding” algne klaveriga versioon on mul tegelikult telefonis juba mitu aastat koos teiste lugudega oma aega oodanud. Peale esimest kokkusaamist olime loole juba täitsa uue ilme andnud ning tundus, et Karl on julgustav ja inspireeriv inimene, kellega koostöö saab olema arendav. Ootan juba põnevusega meie järgmiseid projekte.”

Karl: “Kuuldes algset demoversiooni “Unwindingust”, mida Maria mulle esitas, jõudsime üheskoos järeldusele, et sellest saaks teha vinge tantsuka ja nii see kõik algas. Järgnesid mitmed loomesessioonid, kus me kirjutasime ja kohandasime laulu selle praegusele kujule.”

“Enamus sõnu sai kirja klaveri taga improviseerides ning tulid hetkeemotsioonist,” lisas Maria. “Lugu räägib lahtilaskmisest ning vabaduse- ja rõõmu tundest, mis see endaga kaasa toob. Vaadates ausalt iseendasse, olles oma mõtete ja suhtumise osas teadlikumad, mõistame, et vanadesse mustritesse kinni jäämine ei tee kellegi elu lihtsamaks.”

Duo edasine plaan on kohe järgmise singli kallal töötama hakata, et neid loodetavasti varsti ka kuskil lives kuulda saaks.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.