TARMO PIHLAPI LAULUDE ÕHTUD “OLED PUUDU VAID SA”

Novembris teevad hinnatud kodumaa muusikud kummarduse Tarmo Pihlapile galakontsertidega “Oled puudu vaid Sa” üle Eesti.

Varalahkunud Tarmo Pihlap (1952-1999) oli laulja, keda paljude arvates pole siiani keegi suutnud asendada. Oma professionaalsuse, andekuse ja lavakogemusega oli ta eeskujuks teistelegi muusikutele. Tema ilusate sõnade ja meloodiatega laule hoitakse au sees ning aastaid hiljemgi on laulja repertuaari paremikust antud välja mitmeid kogumikke. Tarmo Pihlap oli tohutult mitmekülgne muusik, kes lisaks laulmisele oskas mängida erinevaid pille ja võis üksi terve ansambli partiid lindistada. Lisaks edukale soolokarjäärile mängis ta ansamblites Varjud, Jüngrid, Melodica, Vana Toomas, Laine, Fix ja Palderjan.

Galakontsertidel esitavad Tarmo Pihlapi laule Koit Toome, Ivo Linna, Kalle Sepp, Jan Uuspõld, Dagmar Oja, Priit Pihlap, Meelis Punder, Evald Raidma, Viktor Vassiljev, Margus Kappel. Neil õhtutel kõlavad tema poolt kuulsaks lauldud palad, mida rahvas tänaseni mäletab ja armastab.

Kontserdid toimuvad:

T 17.11.2020 – Tartu, Vanemuise kontserdimaja
K 18.11.2020 – Pärnu kontserdimaja
N 19.11.2020 – Alexela kontserdimaja
R 20.11.2020 – Mooste mõisa folgikoda

Kontsertide algus on kl 19.00.

Pääsmed müügil Piletilevis, Piletimaailmas ja OnlinePiletis.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.