HITIHOIATUS | EILE EFTA 2020 GALAL ESINENUD GRETE PAIA JA PLUUTO ANDSID VÄLJA VIDEO LOOLE “JOHNNY BRAVO”

Grete Paia ja Pluuto loo video filmimine (foto: Nikita Turok)

Grete Paia ja Pluuto uus ühine lugu “Johnny Bravo” heidab pilgu tänapäeva suhtekeeristele. “Soovitakse kõike kohe nullist sajani, olles ise segaduses, mõnikord ka endid lõhkudes. Lõpuks leiad end taas alguspunktist – a kuidas sa tead, mida ma tahan, kui ma ei tea seda ise ka? Nagu ütlevad ka laulusõnad,” kommenteeris lugu ja videot laulja Grete Paia.

Video ei valminud kõige lihtsamalt. “Esimest korda sain ka mina proovida, mida tähendab öövõte – alustasime filmimisega õhtul kell 17 ning lõpetasime hommikul 6-7 ajal. See on päris korralik väljakutse, ent kuna tegemist oli nii suurepärase ning professionaalse tiimiga, siis võte kulges väga hoogsalt ja lõpptulemus on kihvt,” oli Paia rahul. Töö loo kallal algas juba 2019. aasta sügisel ning meeskonnaga ühinesid Gevin Niglas ja Karl Killing.

Neljapäeval toimunud Eesti filmi- ja teleauhinnad 2020 gala lava-show osaks oli lisaks tantsijatele ka mootorratas, millega Paia Alexela Kontserdimaja laval ka sõita sai.

Muusikavideo tootis A³ Creative Agency.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.