MADE IN ESTONIA FESTIVAL ALUSTAB 12. SEPTEMBRIL JUBA VARAJASTEL ÕHTUTUNDIDEL!

NOËP

Tantsumuusikafestivali Made In Estonia Festivali korraldajad nihutavad 12. septembril Noblessneri Valukojas toimuva sündmuse alguse kellaaega varasemaks.

Festivali algusaeg on nüüd kell 19. Et üles asutvad ka live-etteasteid tegevad artistid, saabki oma lemmikuid kuulama tulla varem.

Üks peaesinejatest, palavalt armastatud NOËP, alustab enda tunnise live-showga juba kell 21.00. Festivali viimane esineja, Syn Cole, astub lavale südaööl. Kodumaise elektroonilise muusika sõpradele on tegemist on väga erilise etteastega, kuna Syn Cole esines viimati kodufännidele enam kui poolteist aastat tagasi.

Sündmuse üks korraldajatest, Topliners Agency esindaja Kert Klaus kinnitas, et kogu sündmus toimub vastavalt lubatud olukorrale. “Järgime festivali korraldamisel Terviseameti kehtestatud norme ja regulatsioone. Anname külalistele sisenedes kaitsemaski, paigaldame kõikjale desovahendeid ning loomulikult loodame ka külastajate mõistvale suhtumisele reeglite järgmimisel,” kinnitas ta, pannes kõigile muusikasõpradele südamele, et sündmusele pääseb vaid piiratud arv publikut. “Soovitame kindlasti pileti eelmüügist ära osta, et tagada endale kiirem sissepääs ja koht festivalil,” lisas ta.

Made In Estonia Festival toimub kolmandat korda. Lisaks NOËPile ja Syn Cole’ile astuvad järgmisel laupäeval Noblessneris üles duo Púr Múdd, kes annab samuti live-kontserdi ning WATEVA, Klaus ja Saulus koos Varesega.

Made In Estonia festivali kohta lisainfot saab Facebookist ja piletid on müügil siin!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.