MIKK TARGO OSALUSEL KIRJUTATUD LAUL PÄÄSES BILLBOARDI EDETABELISSE!

Fotokollaaž: Mikk Targo ja Billboardi Adult Contemporary National Airplay edetabel

Aastal 1988 kohtusid Moskvas Rossija hotellis USAst pärit maailma parimad laulukirjutajad ja Nõukogude Liidu omaaegsed samaväärsed tegijad. Kokku osales projektis nimega “Music Speaks Lowder Than Words” 40 laululoojat nii siit- kui ka sealtpoolt raudset eesriiet. USA muusikaprodutsentide plaan oli teha järg projektile “We Are The World”. Eestist valiti ainukesena välja Mikk Targo ja selle sõnumi tõi talle kohale Jaak Joala isiklikult.

“Moskvas olles kirjutasin kokku umbes 10 koostöölaulu erinevate heliloojate ja laulusõnade loojate koosseisudega. Neist 3 on täna tagasi muusikamaailmas ja 1 täitmas maailmas suurt heategevuslikku missiooni ehk jagada toetust neile, kes COVID-19 tõttu on erineval moel kannatanud. Mul on ülim au olla oma laulu taassünni juures ja veel sellise ülla eesmärgi nimel!” kommenteeris Mikk Targo MuusikaPlaneedile. 

“Laulu esmasalvestaja oli ja on selle planeedi üks suurimaid ja parimaid bände Earth, Wind & Fire ning täna on selleks uus kooslus Voices 4 One World. Rohkem kui kolmkümmend aastat tagasi kirjutatud laul “One World” on täna Billboardi edetabelis sähvatanud otse 30. kohale. Võin julgelt öelda, et seni on see Eesti laulukirjutajate parim koht maailma reitingus,” lisas Targo. 

Kuula laulu:


Loo originaal, mida esitab ansambel Earth, Wind & Fire. Autorid: Franke Previte, Sergei Manukjan, Pamela Phillps Oland, Mikk Targo:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.