HITIHOIATUS | SYNNE VALTRI BAND ANDIS VÄLJA KAHEKSANDA VIDEOSINGLI “VII MIND KAUGELE”

Kuvatõmmis videost “Vii mind kaugele”

Alati särav Synne Valtri avaldas koos oma bändiga uue videosingli “Vii mind kaugele”, mille autor on Synne ise.

Esimese vihje uue hoogsa laulu kohta andis Synne Valtri 3. juulil Facebooki postitatud videoklipis. Lauljatar rääkis seal, et tema jaoks oli möödunud öö väga pikk ja magamata, sest ta sai valmis mitme uue looga. Seoses sellega küsis ta fännidelt, kas avaldada kõigepealt üks vanem lugu, mis on ansambli repertuaaris olnud juba umbes aasta kuid seda pole veel salvestatud või täiesti värske, äsja sündinud laul. Kuigi enamus Synne austajaid oli ahjusooja loo avaldamise poolt, andis Synne Valtri Band juuli lõpus välja siiski “vana” loo “Nii jääda võiks me”, sest neile kirjutas üks pruut kes soovis seda väga oma pulmas kuulda ja küsis ansamblilt, kas neil on selle salvestust. Kuna ei olnud, siis otsustatigi kõigepealt just see lugu stuudios linti võtta ja avalikkuseni tuua.          

Nüüd siis on ka uhiuus singel “Vii mind kaugele” väljas! Esialgse info kohaselt pidi laul kuulajateni jõudma 16. augustil, aga maandus YouTube’i siiski esmaspäeva, 17. augusti keskpäeval. Loo muusikavideo filmiti 7. augustil Kasepää Rannapeol.

Juba sel kolmapäeval, 19. augustil kell 23 esineb Synne Valtri Band Keila lauluväljakul toimuval Suve Lõpupeol.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.