POPDUO RESPEKT TEATAS VEEL ÜHEST LISAKONTSERDIST, ESINEB KA NANCY

Jane Kruusmaa ja Kerdo Mölder

Aasta tagasi laiali läinud ansambel Respekt tuli fännide rõõmuks sel suvel algkoosseisus üksikuteks kontsertideks veel kokku. Kerdo Mölder ja Jane Kruusmaa teatasid täna MuusikaPlaneedile, et reedel, 14. augustil toimub veel üks lisakontsert.

“Võtsime selle pakkumise vastu suuresti sellel põhjusel, et sellele üritusele pääsevad pered ja vanusepiirang puudub. Kuna Respekti kuulajate vanus on seinast-seina ning meie fännide seas on ka palju noori ning isegi lapsi, siis kindlasti soovime ka neid rõõmustada ja nendega kohtuda,” kommenteeris Kerdo Mölder.

“Kuna väga palju tuli meile tagasisidet, et soovitakse Respekti vaatama/kuulama tulla perede ja lastega, siis just seetõttu nõustusime ka andma veel ühe lisakontserdi juba sellel reedel Salla Kuursaalis, vabaõhu laval.”

Koos Respektiga astub lavale ka 1990ndate popkuninganna Nancy. Pääsmed on müügil Ticketeris.

Respekt esitab teiste lugude seas ka oma värskeimad laulud “Ära mine ära veel” ja “Õnnelik lõpp”:


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.