LAUPÄEVAL TOIMUB LAEVAS FESTIVAL LINNAVÕNGE

Kultuuri- ja üritustepaiga Laev suveõu

Laupäeval, 15. augustil jõuab uuenduskuuri läbi teinud kultuuri- ja üritustepaiga Laev suveõuele Tallinnas minifestival Linnavõnge.

Festivali Võnge väiksem linnaversioon saab alguse reedel kell 22 algava eelpeoga, kus muusikud, kes varasemalt Võnke festivalidel esinenud või peagi esinemas, astuvad üle DJ-dena. Linnavõnke eelpeol mängivad muusikat Henri-Hannes Sell (Ziggy Wild), Marie M. Vaigla (Frankie Animal), Pille-Riin Karro (ELLIP), Johanna Oden ja Hando Jaksi (I Wear* Experiment) ning Rainer Ild.

Põhifestival alustab laupäeval kell 15.30. Linnavõnke päev ja öö on täis live-muusikat vaheldumisi DJ-set‘tidega. Üles astuvad Daniel Levi koos Sander Mölderiga, suve viimase avaliku ja oma esimese akustilise kontserdi annab NOËP. Samuti jõuavad festivalikülastajate ette Mick Pedaja enda bändiga, I Wear* Experiment, räppar Sammalhabe koos Ühendkuningriigist pärit artisti Moniji’ga ning uue põlvkonna laulja-laulukirjutaja ELLIP. DJ-set‘tidega loovad festivalimeeleolu KIVIRAND, Andres Uibo, Kaidi Kasenõmm, Kaspar Leivo, Jaan Jaago ja Joshua Stephenz. Festival saab punkti järelpeoga, kus astuvad üles DJ-d Heidy Purga ja Kalev Rundu.

Selleks, et festivalikülastajate tervist mitte ohtu seada, on kasutusele võetud erinevad turvanõuded. Kõigil festivalile saabujatel lasub kohustus desinfitseerida käsi. Samuti kontrollitakse väraval külastajate temperatuuri. Kui see on enam kui 38 kraadi, siis festivalialale ei lubata.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.