ANSAMBEL SKRIIMSILM ÜLLITAS UJUJATELE PÜHENDATUD VIDEOSINGLI

Kuvatõmmis videost “Vaat seal veel üks loll ujub”

Skriimsilm avaldas aastakümneid varjusurmas olnud superhiti, mida varem ei olnud avaldatud. 🙂 Videos teevad kaasa kõik Skriimsilma liikmed läbi aegade, välja arvatud Jumal, bändi esimene klahvimees. Laul on lustakas ja lõbus, nagu üks hevi olema peab.

Eesti hevi ema – Skriimsilm – sai omal veres tunda COVID-19 negatiivset laastavat mõju. Viirus põhjustas muutusi muidu üdini laiskade bändimeeste geneetilises koodis ja sundis neid jalgu sooja lehma korjuse seest välja tõmbama ning salvestama pärast 14-aastast ootamist, mille jooksul läbisid kõik mehed vähemalt 2 plastilist operatsiooni ja võtsid omale noored naised, uut megahitti.

Ansambel Skriimsilm on käinud aastaid mööda varje, tegutsedes hauatagustel ääremaadel. Nüüd aga, inimkonna kannatuste lõpus tuldi avalikkuse ette uue hittlooga “Vaat seal veel üks loll ujub”. Lugu, mis on pühendatud kõigile, eriti neile, kes ujuvad.

Skriimsilma eelmine hitt “Virumaa viroloog” ilmus väidetavalt 2006. aastal. Ilmselgelt oli 2006 täiesti mõttetu aasta nii põhjapaneva, igitõese ning alatu sõnumiga loo jaoks. Kuna aga Skriimsilma liikmete näol pole tegu mitte lühi-, vaid selgeltnägijatega ja oraaklionudega, siis tehti lugu aegsasti noorena valmis. Et täita seda meeletut loomevaakumit, mis valitseb Eesti muusikamaastikku, otsustasid rokkarid lindile püüda ammuse hiti, mis sobib eelkõige just suveperioodil nagu lusikas silmaauku või nael jalga. Heviprohvetite seniste ettekuulutuste täitumine annab alust arvata, et aastal 2034 on tulemas Tiigri aasta. Elame-näeme!

Bändiliikmed kommenteerisid uue loo ilmumist omalt poolt lühidalt: normaalne. Laulja sekretär ja pressiesindaja Mac Aak sõnas oma nekroloogis: “Ega see, et meil singel välja tuli, ei tähenda, et me veel esinema kipume. Punkt. Kuid. Ei ole veel leiutatud veel nii palju raha, et Skriimsilm esinema ei hakkaks.”

Kõik sarnasused päriselu tegelaste või muusikaga on juhuslikud, tegemist on fiktsiooniga. Muusika tootmisel ei ole vigastatud selgrootuid koduloomi ega inimesi.

Bändimeeste nimed:
Laulja – Don Snorkel
Kidramees – Rets
Bäkid – Pätu
Klahvimees – Õlu
Bassimees – Ahvro
Trummar – Rokkstaar Raits

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.