PÕHJA KONN TÄHISTAB 11. TEGUTSEMISAASTAT KONTSERTVIDEOGA

Rock-bänd Põhja Konn tähistab tänavu oma 11. tegutsemisaastat ning avaldas sel puhul kontertvideo loost “Hulkuv laev”, mis võetud üles bändi 2019. aasta lõpus toimunud esinemisel Alexela kontserdimajas.

Video režissöörid on Lota Viik ja Rauno Viltrop, video filmisid Madis Reimund, Triin Kadaja, Aivo Rannik, Taivo Soobard, Martin Randalu ja Ergo Treier ning monteeris Manuel Mägi.

11. tegutsemisaasta täitumise puhul annab Põhja Konn ka kaks kontserti: 1. augustil Rakvere Vallimäe vabaõhukeskuse avapeol ning 6. augustil Kõltsu mõisa aias. 1. augusti kontserdil ühineb bändiga Põhja Konna teisel kauamängival “Hetk. InSpereeritud Tüürist” kaasa teinud sekstett Estonian Cello Ensemble ning mõlemal kontserdil astub üles samal albumil figureerinud löökpillimängija Lauri Metsvahi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.