TARVO MADSENI UUS SINGEL “VEAD” SÜNDIS EHEDAST EMOTSIOONIST

Tarvo Madsen (foto: Georg-Sander Männik)

22. juulil avaldas Viljandist pärit artist Tarvo Madsen oma viienda singli “Vead”, milles lööb kaasa ka laulja Johanna Randmann. Varasemalt pigem tempokamaid lugusid üllitanud Madseni lugu on seekord rahulikum ja veidi kurvameelsem.

Madseni sõnul valmis lugu algselt juba mitmed aastad tagasi ning algselt oli see kirjutatud ingliskeelsete sõnadega. “See seisis mul kaua aega sahtlipõhjas ja eelmisel aastal otsustasin lõpuks siiski eestikeelsed sõnad kirjutada,” lisas noor muusik.

Seejärel tehti loole koos kaaslastega uus seade, mis ka eelmisel sügisel linti mängiti. Laul jäi ootama enda õiget aega, kuni Madsen kutsus loole lisavokaale laulma Johanna Randmanni. “Kuna see lugu on mulle endale väga tähtis, pidin ma võtma rahulikult aja maha ja leidma sellele õige inimese, kes seda täiendada aitaks,” ütles Madsen.

Rahuliku ja malbe kõla, kuid meeldejääva viisiga lugu võib Madseni sõnul esmalt tunduda üsna tumeda ja masendava sõnumiga, kuid on sündinud ehedatest emotsioonidest. “Väga paljud artistid kirjutavad lugusid armastusest, ilusast ilmast ja pidutsemisest aga mina seda ei oska,” tunnistas Tarvo Madsen. “Meil kõigil on see nukram, tumedam pool ning me kõik oleme aeg-ajalt õnnetud. On tähtis, et seda saaks välja elada.”

Hiljuti ka koos Jaanus Saksaga singli välja lasknud Randmann rääkis, et ei kahelnud pakkumises hetkekski. “Tarvo teeb muusikat avatult ja ausalt mis on mind alati kõnetanud, sest mina teen ka muusikat nii. Kui kuulasin tema saadetud demo, paelus see mind esimesest hetkest,” ütles Johanna Randmann. “Selleks, et koos midagi teha ja luua peab kõik klappima – inimene klappis ja muusika ka klappis,” lisas ta.

Viljandist pärit laulja ja laulukirjutaja Tarvo Madsen on viimase paari aasta jooksul koos oma bändikaaslastega astunud üles suurematel ning väiksematel lavadel üle Eesti. Esimene avalik kontsert anti 800-pealisele publikule eelmisel kevadel ning ühel laval on publikut hullutatud koos paljude tuntud artistidega (Terminaator, 5Miinust, SHANON, Metsatöll, Kuldne Trio, Hellad Velled, Justament, Hunt, Nedsaja Küla Bänd jpt.)

Madseni varasemad lood on kiiresti leidnud tee kuulajaskonna südamesse ning neist kõige edukamad on siiani olnud “Üksinda” (2018) ja “Keegi teine” (2020), mis said raadiojaamades märkimisväärselt mänguaega ja on kogunud erinevatel voogedastusplatvormidel kümneid tuhandeid vaatajaid ja kuulajaid.

Uut muusikat lubab Madsen juba lähiajal ja lavalaudadel saab teda näha 8. augustil Tartu kesklinnas Green Room Cafe’s pika akustilise kontserdiga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.