NOËP, NUBLU JA CURLY STRINGS ESINEVAD AUGUSTIS PÄRNUS

Fotokollaaž: NOËP, nublu ja Curly Strings

SUME Festival esitleb 7. ja 8. augustil Pärnus, Villa Ammende aias kaht kontsertõhtut, kus astuvad üles armastatud eesti muusikud. Räppar nublu astub reedel, 7. augustil esmakordselt üles akustilise kontsertkavaga, kus teeb erikülalisena kaasa ka Curly Strings. Kontserdinädalavahetuse lõpetab laupäeval NOËPi ülesastumine elektroonilistel radadel. Kontserdipiletid on saadaval Ticketeris ja Piletilevis.

Augusti alguses toimuvad kontsertõhtud on järjeks juulikuus Käsmus toimunud SUME Suvekontsertidele, kus astusid üles Ewert and The Two Dragons ja samuti NOËP. Kontserdid on ellu kutsutud järgmisesse aastasse edasi lükkunud SUME Festivali poolt eesmärgiga tuua lavalaudadele nii festivalil esinevad artistid kui teised kohalikud muusikud.

Mõlemad kontsertõhtud saavad nii publiku kui muusikute jaoks erilised olema. Räppar nublule on see esimene kontsert, kus tema looming tuleb esitamisele akustilises võtmes. Samuti pole muusik varem pop-folki viljeleva Curly Stringsiga, kes on õhtu külalisesineja, lava jaganud. NOËPi jaoks on eelolev kontsert Pärnus esimene pärast kahe aasta pikkust pausi.

SUME Suvekontserdid toimuvad 7. ja 8. augustil Pärnus, Villa Ammende aias (Mere puiestee 7, Pärnu). Piletid alates hinnaga 15 € on saadaval Ticketeris ja Piletilevis. Lisainfot leiab Facebookist.

Kontserdid toimuvad vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt seatud piirangutele. Korraldajad panevad südamele, et kui oled haige, siis palun püsi kodus.Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.