LENNA KUURMAA JA TANEL PADAR AVALDASID UUE SUVEHITI

20. juulil ilmus Lenna Kuurmaa ja Tanel Padari suvine lugu “Uues valguses”, mille autoriteks on Tanel Padar ja Jaan Pehk.

Tanel Padar ja Lenna Kuurmaa jagasid esimest korda lavalaudu 2005. aastal. Vahepealse aja jooksul on erinevates telesaadetes ja kontserttuuridel koos lauldud, aga nüüd ilmus lõpuks nende esimene ametlik duett “Uues valguses”.

“See lugu oli mu peas juba mõnda aega keerelnud ja algselt üldse mitte duetina. Mängisin ja ümisesin seda ideed pigem niisama, aga mingil hetkel ei saanud seda meloodiat enam peast. Kuna vahepealne olukord oli suhteliselt hallides toonides, siis ei olnud üldse kindel, millal ja kuidas stuudiosse jõuab. Kui tuli uudis, et meie pikalt planeeritud tuur Lennaga siiski toimub, tuligi idee vana unistus teoks teha ja ideest sai suurepärane duett,” sõnas Padar.

“Oleme Taneliga head sõbrad ning mõlemad juba piisavalt küpsed artistid. Tanel on lihtsalt nii sümpaatne lavapartner ja soe inimene, et poleks võimalik koos muusikaga tegemist mitte nautida. Nüüd läheme vastu prooviperioodile ja siis juba tuuritama!” lisas Lenna.

 

👉 Pileteid Taneli ja Lenna augustis toimuvale kontserttuurile “Kas nii siis jääbki…” saab osta siit!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.