ELLIP ANDIS VÄLJA VIDEOSINGLI “SOULFOOD” NING ANNAB JÄRGMISEL NÄDALAL KONTSERDI KLUBIS LAEV

Foto: Kertin Vasser

Laulja ja laulukirjutaja Pille-Riin Karro, artistinimega ELLIP andis täna välja videosingli “Soulfood” ning annab 15. juulil oma esimese täispika live-kontserdi klubi LAEV. Piletid on müügil Ticketeris.

“”Soulfood” on minu jaoks väga eriline lugu, sest toob tagasi lapsepõlve muretuse, maal veedetud ajad, muusikasse armumise, esimeste lugude kirjutamise ja kogu elutee siiani,” räägib ELLIP singlist. “Naeratan iga kord seda lugu kuuldes, sest see kirjeldab mu jaoks täpselt seda, mida elus olemine ja elu nautimine tähendab.”

Videopilt loole filmiti üles kevadel toimunud Isonation’i veebikontserdil. Isonation’i projekt sündis 48-tunnisel ülemaailmsel häkatonil The Global Hack, mille eesmärgiks oli pakkuda lahendusi koroonapandeemiast tingitud raskustele erinevates valdkondades. Üle 12 000 osaleja rohkem kui 90st riigist kokku toonud erakordsel ettevõtmisel tunnustati muusikatööstusele loodud Isonation’it võitjana nii kunsti ja loome kui meedia ja meelelahutuse kategooriates.

“Kontserdi korraldas Isonation koostöös Vita Pictura ja Damn.Loud Agency’ga ning neljast kontserdist esimene – minu oma, toimus otseülekandena 27. mail Isonation veebilehel pileti soetanud inimestele,” selgitab ELLIP. “Kuna kõik asjaosalised jäid lõpptulemusega ääretult rahule, tahtsime kasvõi väikese osa selle teostusest “Soulfoodi” näol tuua ka nendeni, kellel ei õnnestunud kontserti vaadata. Nii saigi üks lugu lõigatud videoformaati, et üritada kasvõi natukene edasi anda seda, millega produktsioonitiim ja bänd ise ka hakkama said. See video on ka väike “õrritus” sellele, mis saab juhtuma täispikal kontserdil Laevas 15. juulil. Seal astume sammukese veel edasi ja ELLIP’it bändiga saab näha täpselt selles mahlas, kujundis ja visuaalses keskkonnas nagu ma seda muusikat kirjutades või kuulates ette olen kujutanud,” lisab ta. Bänd astub lavale koosseisus Pille-Riin Karro (ELLIP), Siim Avango, Mairo Marjamaa ning Kaspar Kalluste. Uksed avatakse kell 20.30, kontserdi algus 21.30 ning lõpp koos päikeseloojanguga. Enne ja peale kontserti mängivad muusikat Öötöö DJ-d, pileteid on müügil vaid piiratud koguses.

 

ELLIP “Four Words” EP:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.