UUS KOOSLUS ELUIIL VIIB OMA SINGLIGA “OTHER SIDE OF LIGHT” HELIRÄNNAKULE

Foto: Helin Loik-Tomson

ELUIIL andis välja singli “Other Side of Light”. Mitmes koosseisus figureeriv lauljatar Elis Loik on ühendanud jõud helilooja Villem Rootaluga ning asunud avaldama päris oma muusikat.

“Ka pealtnäha kõige rõõmsamatel inimestel tuleb madalhetki ning just sellest antud lugu räägib – kui oleme end oma negatiivsete mõtetega nii sisse mässinud, et näeme kõike tumedates toonides ja tundub, et läheb üha hullemaks,” iseloomustab sõnade ja viisi autor Elis loo sündimist. “Enda peal olen aga õppinud, et pean need mustad mõtted lihtsalt läbi kogema, asjad läbi mõtlema ja peagi saab jälle helgema peaga edasi liikuda. Lugu läbiv hüüd “Into the light!” on justkui sisendus iseendale, et ainus viis edasi liikuda on valguse poole,” jagab laulja.

“Villem tegeleb etendustele muusika loomisega ning seepärast oskab ta suurepäraselt kujundada loo ümber õige atmosfääri. Antud juhul on tegemist veidi süngema helikeelega, mis viib rännakule, mille kulminatsiooniks on võitlus iseendaga ning täieliku vabanemise tunne,“ võtab Elis kokku koos loodud pala haarava emotsiooni.

“Other Side of Light” on alles algus ELUIILi teekonnale jagamaks ka teistega loomingut, mis kooslusele endale vabastuse tunnet tekitab.

 

Lugu on kuulatav ka Spotifys ning teistel striiminguplatvormidel.

1 vastus

  1. Anonüümne ütleb:

    Lahedalt cinematic, ootame järgmisi lugusid 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: