“SUVEREPORTERI” TOP 10: EDASI PÄÄSEVAD AINULT MEHED, EESOTSAS UKU SUVISTEGA!

Kuvatõmmis videost “Müüdud ja pakitud”

Sel nädalal tegid meesartistid Kanal 2 uudistemagasini “Suvereporter” muusikatabelis Eesti TOP 10 puhta töö – edasipääsevasse TOP 7-sse naisi ei lubatud, esikohal särab taaskord Uku Suviste.

38-aastase Uku Suviste esitatud “Müüdud ja pakitud” on “Suvereporteri” tänavune tunnuslugu ning see hääletati Eesti TOP 10-s esikohale neljandat nädalat järjest. Positiivse ja suvise laulu muusika kirjutas Uku koos produtsent Karl-Ander Reismanniga ja loo sõnade autor on ansambli Smilers ninamees Hendrik Sal-Saller.

“Suvereporteri” pingerivi teisele kohale kerkis maikuus Kroonika lugejate poolt Eesti seksikaimaks meheks valitud STEFANi aktuaalne singel “Oh My God”, mille üheks autoriks – nagu ka Uku Suviste loo puhul – on hitimeister Karl-Ander Reismann. Muide, algselt kirjutas STEFAN laulu oma elukaaslasele ning selle pealkirjaks oli “Victoria”. Töö käigus ja Victoria soovitusel laulu sõnad ja pealkiri muutusid. Loo muusikavideos on näha, kuidas armastus kellegi vastu võib viia mehe hullumise ääreni. 

Kellele kuulub seekord pronksmedal? Juba neljandat nädalat järjest NOËP’i hitile “Young Boy”, mida toetab eriline post-apokalüptilist maailma kujutav animeeritud video, mille autor on ei keegi muu kui artist ise. “Young Boy” on ood elu täiel rinnal nautimisele. “See elevus, kui kohtud või veedad aega kellegi erilisega, võib justkui tekitada selle sama emotsiooni, mida tundsid olles muretu ja noor,” selgitas Andres Kõpper ehk NOËP singli ilmudes.

Edasipääsevasse TOP 7-sse mahtusid veel ka Tanel Padar, Daniel Levi ning mõminaräppari nublu kaks viimast hitti.

 

Kanal 2 saate “Suvereporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (3. juuli):

1 (1) [4] Uku Suviste “Müüdud ja pakitud”
2 (6) [2] STEFAN “Oh My God”
3 (3) [5] NOËP “Young Boy”
4 (4) [17] Tanel Padar “Sinu aeg”
5 (5) [9] Daniel Levi “Uncle John”
6 UUS [1] nublu “1-2”
7 (7) [11] nublu “Croissantid”

8 UUS [1] LeHANNA “Juuni juuli august”
9 UUS [1] Kenneth Rüütli feat. Maia Vahtramäe “Jälgedes liiv”
10 (2) [2] Helen “Peegelpildis”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

∙ Naised Köögis & Silver Sepp “Las me õitseme”
∙ SHANON “Siia ma jään”
∙ WATEVA feat. Karl Killing “Cold Fumes (In Mid-June)”

Järgmist pingerivi saab aidata kokku panna siin

Vanu edetabeleid uurides selgub, et täpselt aasta tagasi asus Kanal 2 muusikatabelis liidripositsioonil Grete Paia singel “Kinni mind püüda saa”, mis leidis oma algidee legendaarsest Saaremaa valsist. Aastal 2018 oli esimene Sven Lõhmuse kirjutatud ja ansambli Black Velvet esitatud laul “Väravad”, kolm aastat tagasi pühkisid platsi puhtaks Cityflash & Laura-Ly, tantsulooga “Don’t Leave Me” ning 2016. a. tabeli pani kinni Getter Jaani, Grete Paia & Uku Suviste ühiselt salvestatud hitt “Teemant”. Kuna seda viimast laulu me eelmisel reedel juba meenutasime, siis kõlagu täna nelja aasta tagusest pingerivist kuuendale kohale hääletatud lugu:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.