BOSSENOVA ESIKSINGEL “KIIGUL”

Foto: Liina Notta

1. juulil avaldas ansambel Bossenova oma esiksingli “Kiigul”. Loo eestikeelsete sõnade autor on Aapo Ilves ning viisi on kirjutanud Virtanen Teropekka.

Bossenova solist Marta Arula, kes on üldsusele tuntud saatest “Su nägu kõlab varsti tuttavalt”, räägib: “Suviselt hoogne lugu “Kiigul” räägib sõprusest. Nagu bändi nimel Bossenova ei ole mitte mingisugust seost bossanova-muusikaga, ei ole loo sisul väga palju seost kiikumisega. Meil on nii hea meel, et raskemad ajad on möödas ja saab taas sõpradega mõnusalt koos aega veeta.”

Bossenova on tegutsenud aastast 2017 ning vallutanud paljusid lavalaudu. 2019. aastal Eesti parimaks pulmabändiks tituleerituna on neil hea meel avaldada esimene singel, mis bändile omaselt on energilisusest pakatav ning loodetavasti paneb puusa nõksuma ka kõige puujalgsematel!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.