KOLM PÄEVA SEIKLUSI LEXSOUL DANCEMACHINE’IGA: KONTSERT BUSSI KATUSEL, EELPIDU ODEONIS, ESITLUSKONTSERT PÕHJALAS

Lexsoul Dancemachine tähistab albumi “Lexplosion II” ilmumist suurejooneliselt: eelpidu 1. juulil toimub Odeonis; seejärel esinetakse sõitva Hulkurbussi katusel 2. juulil; esitluskontsert toob bändi plahvatusliku energia Põhjala tehase hoovi 3. juulil.

Uue plaadi ja piirangute leevenemise valguses lahutab Lexsoul Dancemachine 3 päeva publiku meeli. Mai lõpus oma kolmanda kauamängiva “Lexplosion II” ilmutanud funksoul-disko punt toob teieni uskumatuna tunduvad seiklused, allpool leiate täpsema info 1-3. juuli üritustelt:

1. juulil toimub eelpidu Odeon Baaris, kus kogu bänd on kohal, liikmed Robert Linna, Joonas Sarapuu ja Martin Laksberg valivad muusikat. Leia üritus Facebookist

2. juulil, vahemikus 19.00-22.00 annab bänd kontserdi sõitva bussi katusel. Lexsoul Dancemachine astub Hulkurbussi katusele, mis stardib Piritalt kesklinna suunas. Sõidust teeb otseülekande +372 loovtiim. Lõpppeatus on Noblessneri sadamalinnakus, täpsem marsruut avalikustatakse ürituse lehel peagi siin

3. juulil, alates 18.00 avab väravad “Lexplosion II” albumiesitluskontsert, kus astuvad lisaks Lexsoul Dancemachine’le üles ka Rita Ray ja Seltskond Pargis. Järelpeo toob teieni Estonian Funk Embassy. Erikülalisi ja põnevaid üllatusi täis kontsert leiab aset Põhjala tehase sisehoovis. Rohkem infot leiad siit!

Kuula albumit:

 

👉 Osta album v merchi bändi kodulehelt!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.