SUVEBÄNGER! NUBLU AVALDAS KOOS MUUSIKAVIDEOGA UUE LOO “1-2”

Foto: Rauno Liivand

Räppar nublu avaldas esmaspäeval, 22. juunil uue singli “1-2”. Suvine bänger ilmus ühes muusikavideoga, kus tantsusamme näitavad nii räppar ise kui ka Jozels ja tantsijanna Marina Tülp.

Räppar on tuntud oma lühikeste pealkirjade poolest ning “1-2” ei ole siinkohal erand. “Kõik naised, kellel täna õhtul meest pole kaasas, võtke leti äärde rivvi, palun väga, paariks loe!” räpib nublu, kes otsib suveks enda maamehest sõbrale naist. Sealt ka uue hiti pealkiri, sest need numbrid kostuvad loo jooksul rohkem kui üks või kaks korda.

Kuigi muusik on lavalaudadel ja ka “für Oksana“ videos enda tantsuoskusi veidi paljastanud, siis värskes muusikavideos lüüakse kõik letti. Ühes tantsijanna Marina Tülpiga õpetatakse kõikidele fännidele, kuidas “1-2” järgi jalga keerutada. Vastukaaluks Jozels (Joosep Järvesaar), kes terve video jooksul soovituslikke samme ignoreerib.

Loo sõnade autor on nublu. Produtseerisid johnnyesco ja Ago Teppand ning miksis ja masterdas Ago Teppand. Video autor on Robert Parelo. Graafikaga aitas Henry Parelo ning valgusega Henrdik Saks. Video filmimisele aitasid kaasa Ballzy, Sportland, Oakley Baltics, Prokaamera, Widescreen Studios ja PS Music Events.

nublu järgmine ülesastumine toimub 10. juulil Pärnus. Räppari tegemistel saab silma peal hoida Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.