NOËP JA EWERT AND THE TWO DRAGONS ESINEVAD JUULI ALGUSES KÄSMUS

Ewert and The Two Dragons (foto: Herkki Merila) ja NOËP (pressifoto)

SUME Festival toob 3. ja 4. juulil looduskaunis Käsmus lavalaudadele kaks kontserti, kus astuvad üles järgmisel aastal toimuva festivali pealava artistid: Ewert and The Two Dragons ja NOËP. Piiratud koguses kontserdipiletid on saadaval Ticketeris ja Piletilevis.

Käsmus, Lainela Puhkekülas toimuvad kontserdid on mõlema artisti jaoks selle suve esimesed ülesastumised. Kontserdinädalavahetuse avab 3. juuli õhtul palavalt armastatud indie-rock’i kollektiiv Ewert and The Two Dragons. Laupäeval, 4. juulil astub päikeseloojangu saatel üles äsja värske singli “Young Boy” avaldanud NOËP.

Samal nädalavahetusel Noblessneri sadamalinnakus algselt toimuma pidanud SUME Festivali korraldajad sõnavad, et kontsertide idee sündis soovist publikule suvist muusikaelamust pakkuda. “SUME Festival lükkus olukorra tõttu järgmisesse aastasse, aga on suur rõõm, et saame sellegipoolest esitleda Käsmus kaht artisti, kes järgmisel aastal festivalil esinevad. Lisaks imeline Käsmu, kus kohtuvad kahel õhtul muusika, kaunis loodus, meri ja head maitsed,” räägib Liisa Lahtmets korraldustiimist.

Kontserdid toimuvad vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt sätestatud nõuetele. Piiratud koguses piletid on saadaval Ticketeri ja Piletilevi keskkondades. Korraldajad panevad südamele, et kui oled haige, siis palun püsi kodus. Lisainfot leiab Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.