JOZELS AVALDAS UUE SINGLI “MILKA” JA KEHASTUB MUUSIKAVIDEOS PÖÖRASTEKS KARAKTERITEKS

Jozels, kodanikunimega Joosep Järvesaar avaldas reedel, 5. juunil maineka Selected plaadifirma alt uue singli “Milka”. Tegemist on Jozelsi teise singliga, mis ilmus ühes karantiini ajal üles filmitud muusikavideoga.

Aasta alguses esimese soolosingli avaldanud Jozels jätkab koostööd maineka house-muusika plaadifirmaga Selected, mille alt ka värske singel ilmavalgust nägi. Loole andis enda hääle LA-st pärit lauljatar Naomi Wild, kes on lisaks Jozelsile teinud koostööd ka maailmakuulsa räppariga. “Avastasin Naomi Machine Gun Kelly loost “Glasshouse”. Kirjutasin talle kas tal oleks huvi koostööd teha ja minu rõõmuks oli ta nõus,” räägib produtsent.

Järvesaar kehastub “Milka” muusikavideos, mis filmiti üles karantiini ajal, mitmeks veidraks karakteriks. “Sellel videol oli kümneid erinevaid ideid, kuid koroonaviiruse puhangu tõttu ei olnud võimalik algset ideed, mis hõlmas palju erinevaid inimesi, teostada. Tegime ühes režissöör Janar Aronijaga mõned muudatused ja nii minust kõik need tegelased saidki,” räägib muusik ja lisab, et video eesmärk oli luua visuaalselt eklektiline kokteil, mis saadaks ja täiendaks muusikat. Eriliselt jääb Järvesaarele meelde stseen, kus ta musta vedelikuga üle kallati. “Ikka väga külm oli,” tunnistab artist muheledes. Muusikavideo teostas Vaas Agency.

Jozelsi esimene ülesastumine toimus mullu I Land Soundil ja muusik tõdeb, et loodab ka sel suvel festivalil üles astuda. Samuti teha mõnes eriti ägedas asukohas live stream, kus vaid enda loomingut esitada. Jozelsi tegemistega saab olla kursis Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.