TÄNA ÕHTUL ASTUVAD IVO LINNA, GRETE PAIA JT ÜLES VIRTUAALKONTSERDIL “SAAREMAA RÖÖM”

“Saaremaa rööm” osaleja Merilin Mälk (foto: Tair Timmi)

Täna, 28. mai õhtul kell 20.00 näeb Telia TV vahendusel Viimsi Vabaõhumuuseumis toimuvat heategevuskontserti “Saaremaa rööm”. Tasulise virtuaalse kontserdi eesmärgiks on heategevuslik annetuskampaania, mis aitab koguda vahendeid Saaremaa puuetega laste ning majanduslikult keerulises olukorras olevate perede toetuseks. Kogutud annetuste abil rahastatakse üheskoos MTÜ Meelespeaga erinevaid neile suunatud üritusi ning tuuakse rõõmu abivajavatele lastele ning nende peredele.

Kontserdil astuvad üles Saaremaa juurtega artistid Ivo Linna, Grete Paia, Uudo Sepp, Merilin Mälk ja folgiduo Leana & Hartwin. Saadet juhib Kristel Aaslaid.

Artistid räägivad oma Saaremaa armastusest ja headuse olulisusest:

“Saaremaa on kodu. Saaremaa on pere. Saaremaa on koht, mida ma meeletult armastan ning kus tunnen end alati turvaliselt. Saaremaa on see üks paik, mis alati annab mulle tohututes kogustes energiat ning inspiratsiooni. See on paik, kus soovin kunagi ka oma lapsed üles kasvatada… Ning kui on midagigi, mida ma oma saare jaoks saan ära teha, siis seda ma ka teen,” jagab Grete Paia heategevuskontserdil osalemise tagamaid.

“Tahan aidata Saaremaad, kuna Saaremaa on mu kodu ja sealsed inimesed on mulle väga kallid. Kõigil tuleb ette raskeid aegu ja koos on kergem nendest läbi saada,” lisab Uudo Sepp.

“Meie veetsime kogu eriolukorra ise ka Saaremaal ja nägime, mis siin toimus ja kuidas inimesed sellest keerulisest olukorrast iga hinna eest proovisid ja ikka veel proovivad välja tulla,” kirjeldavad olukorda folgiduo Leana & Hartwin liikmed. “See tabas meid kõiki nii ootamatult ja seda ettearvatumad on ka kriisi kahjud. Kui on midagigi, mida me muusikutena saame teha, et olukorrale kaasa aidata, siis suurima hea meelega oleme kambas. Loodame väga, et see kontsert toob eestlastele rõõmu ja et me hoiame kokku ja toetame abivajavaid kaas-saarlasi.”

“Saaremaa on mu kodu olnud sünnist saati ja kodus tahaks ju ikka käia nii, et seal on kõik hästi ja hoolitsetud. Tean, et minu ümber on inimesi, kes vajavad abi ja kui mul on võimalus neid aidata, siis teen seda meeleldi. Hoolin Saaremaast väga!” sõnab Merilin Mälk.

“Igas raskes olukorras on kõige tähtsam, ilusam ja toimivam headus. Tehes head teistele, teed head ka iseendale. Headus võidab alati,” lisab Ivo Linna.

Annetusi kogutakse läbi saate vaatamistasu – kontserdi vaatamisõiguse saavad Telia TV kliendid endale 4€ eest soetada otse teleekraanilt paari nupuvajutusega. Samuti töötavad juba annetusnumbrid ning soovi korral saab teha ülekande otse MTÜ Meelespea kontole.

Kontserdi partnerid on Telia Eesti, RGB Baltic ja Viimsi Vabaõhumuuseum.
Kontserti toetavad Taskulaod, Rotary Club of Tallinn Global/Marina Pilv/Gretta Oltjer-Timberg, Click & Grow ja Tansaniit.

Kontsert on eetris täna õhtul, 28. mail kell 20.00-22.00 ning leitav Telia TV Sisuleidjast ja teliatv.ee lehel. Peale kontserdi lõppu on see järelvaadatav veel 48 tunni jooksul.

Annetusnumbrid:
9007011- 5 eurot
9007012 – 10 eurot
9007013 – 25 eurot

MTÜ Meelespea
Reg nr 80293565
Uus-Roomassaare 44, Kuressaare
A/A 782200221047337751 Swedbank

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.