TARTU KITARRIST AVALDAS “KODUARESTI-SALVESTUSTE” VIIMASE OSA

Tartu slaidkitarrist Andres Roots ilmutas 26. mail kolmanda ja viimase eriolukorra-aegseid kodusalvestusi sisaldava EP “House Arrest 3”, mida saab kuulata ja osta Bandcampist. EP sisaldab nelja 15. ja 17. mail salvestatud instrumentaalpala, millest üks on mängitud ühekeelsel diddley bow’l, üks kolmekeelsel krihvideta sigarikarbikitarril ning kaks tavalisel kuuekeelsel kitarril.

Esimene “House Arrest” ilmus märtsis, teine aprillis ning mõlemad on raadioeetris kõlanud nii Eestis kui näiteks Suurbritannias. Rootsi 6. märtsil ilmunud viimane CD-album “Mississippi to Loch Lomond” oli Independent Blues Broadcasters Associationi koostatavas UK raadiote enimmängitud bluusiplaatide edetabelis märtsis kuueteistkümnes ja jõudis aprillis 12. kohale Prantsusmaa, Belgia, Quebeci ja Aafrika prantsuskeelsete bluusisaadete tabelis, mida koostab Collectif des Radios Blues.

Aprilli lõpul salvestas Roots kodustes oludes ka muusika Johannes Pääsukese 1914. aasta mängufilmile “Karujaht Pärnumaal”, mida saab näha Eesti Londoni suursaatkonna kodulehel.

EP “House Arrest 3” Bandcampis:


Pala “Lockdown Special” YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.