SYNNE VALTRI BAND RÕÕMUSTAB FÄNNE UUE VIDEOSINGLIGA “LEVIST VÄLJAS”

Synne Valtri Band laadis täna, 27. mail kell 11.00 YouTube’i üles uue muusikavideo “Levist väljas”.

Singli esmaesitlus toimus juba 15. mai õhtul Tre Raadios. Laulja Synne Valtri rääkis raadiojaamale antud intervjuus, et loo “Levist väljas” idee tekkis eelmise aasta lõpus. “Hakkasime seda tasapisi tegema ja kui me jõudsime lõpuks oma korrektuuridega nii kaugele, et lugu võiks oma lõpliku vormi saada, siis sai see ka pealkirja,” jutustas Valtri. “See ei ole karantiinist mitte kuidagi tingitud, vaid räägib sellest kuidas inimesed võiksid aja maha võtta ja leida enda jaoks selline aeg, millal saab tõsiselt puhata. Me ei räägi sundpuhkusest, vaid vabatahtlikust puhkusest.” 

Hoogsa laulu “Levist väljas” autor on taaskord Vahur Valgmaa, kes on kirjutanud ka ansambli kõik eelmised hitid. Uue loo muusikavideo filmiti 22. mail. “Loodame, et see lugu toob teie päevadesse positiivsust, rõõmu ja mõnusat suvetunnet,” kirjutas Synne Valtri Band täna sotsiaalmeedias.

1 vastus

  1. Anonüümne ütleb:

    Ei meeldi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: