RÄPPAR AG TULI VÄLJA ALBUMIGA “SUHTED”

Pärnumaalt, Audrust pärit räppar Silver Orissaar, artistinimega AG avaldas teisipäeval, 26. mail uue albumi.

Sõnal suhe on mitu tähendust. Matemaatikas on suhe sama mis jagatis. Filosoofias nimetatakse suhteks ehk relatsiooniks aktsidentsi, mis mitut substantsi omavahel seob. Kõnekeeles on suhe ehk inimsuhe inimestevaheline vaimne ja füüsiline lähedus. Album “SUHTED” räägib erinevatest olukordadest ja tunnetest, mida suhete jooksul võib kogeda. Samuti on mõningaid olukordi vaadeldud läbi huumoriprisma ning lähtutud artisti elust enesest. Plaadil on kokku 8 lugu, millest 3 on juba avaldatud ning leitavad erinevates striimimiskeskkondades. Albumi koos boonuslugudega ning disainiga leiab artisti ametlikult kodulehelt www.tiimag.ee, kus on võimalus alla laadida .wav ja .mp3 versioonid lugudest.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.