SAKU SUURHALL AVAB EESTI VÕIMSAIMA DRIVE-IN KONTSERTKLUBI JUBA SELLEL LAUPÄEVAL!

Traffic (foto: Jake Farra), Lenna (pressifoto), Metsatöll (foto: Erlend Štaub)

23. maist avab väravad Eesti võimsaim drive-in kontsertklubi otse Saku Suurhalli taga. Kontsertprogrammi avapaugu annavad Lenna ja Traffic.

Suurhalli taha on ehitatud suurkontserditele omane lava koos LED-ekraanide ja tipptasemel valgustusega.

Laupäeval, 23. mail, annab Suurhalli drive-in klubi esimese kontserdi oma 10. lava-aastat tähistav ansambel Lenna. Päev hiljem, pühapäeval, 24. mail on aga laval Eesti üks armastatuim bänd Traffic. Piletid on saadaval tänasest sakusuurhall.ee ja 311.ee keskkondadest.

”Oleme juba aprilli algusest saadik autokontserdite lahendust välja töötanud ning suhelnud nii Terviseameti, Tallinna linnavalitsuse kui muude asutustega, et saada kõik vajalikud load ning tagada nii külastajate kui esinejate turvalisus – väga hea meel on nüüd lõpuks avada otse Suurhalli taga Eesti vingeim drive-in kontsertklubi,” sõnab Saku Suurhalli juht Tarmo Hõbe. ”Koostöös Made In Balticsiga oleme panemas kokku iganädalast programmi, et tuua inimestele positiivseid emotsioone ja pakkuda väga heal tasemel produktsiooniga sündmusi”. Kontsertide heli edastatakse läbi autoraadio FM sagedusel 95,0 MHz.

Kontsertprogrammi tõmbavad käima 2019. aastal parimaks naisartistiks valitud Lenna, kes tähistab oma bändiga ka 10. sünnipäeva ning veebruari lõpus Eesti Laulul 5. koha saanud Traffic.
Nädal hiljem, 31. mail, on Saku Suurhalli drive-in kontsertklubis lavale oodata Eesti nr. 1 metalbändi Metsatöll.

Kõigil kontserdi külastajatel on võimalik ka kontserdile tulles sõita läbi Saku Suurhalli Rocca al Mare keskuse poolsel küljel asuvast Carmen Cateringi drive-in restoranist ning haarata endale kaasa meeldiv söök ja jook. Drive-in restoranist saab söögi haarata enne kontserdile tulekut. Tutvu menüüga: https://pood.carmen.ee

Saku Suurhalli drive-in kontsertklubi saab teoks tänu Saku Suurhalli, Made In Balticsi, RGB Balticu, Kontsertlavad.ee ja Meeskond Security koostöös. Kontsertidest ei tehta otseülekandeid.

Piletid kontserdile: www.sakusuurhall.ee ja www.311.ee
Tutvu Suurhalli drive-in kontsertklubi reeglitega siin: www.sakusuurhall.ee/drive-in

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.