ELMARI TOP 10: RAADIOKUULAJAD ARMASTAVAD TRAD.ATTACK!’I & VAIKO EPLIKU ESITATUD LOITSU SEDAVÕRD, ET HÄÄLETASID SELLE TAGASI TABELI ESIKOHALE

Trad.Attack! ja Vaiko Eplik

Raadio Elmar koostatud värskes Eesti lugude edetabelis napsas kuldmedali folgitrio Trad.Attack! ja muusiku Vaiko Epliku ühiselt salvestatud armastuse loits “Armasta mind”. Laul asus esikohal ka kaks nädalat tagasi, kuid seejärel kukutas selle tipust Curly Stringsi singel “Mind nad kätte ei saa”.

“Armasta mind” on pärit Trad.Attack!’i aprillis ilmunud 11-looliselt kauamängivalt “Make Your Move”, mis paikneb hetkel Apollo poeketi albumitabelis esikohal. Elmari laulude pingerivis on koos Vaiko Eplikuga valminud lugu vastu pidanud viis nädalat ja nagu juba mainitud, siis liidriks hääletatud teist korda.

Ansambel Curly Strings, kes teatas hiljuti oma fännidele, et annab peagi koos sõpradega välja heategevusliku lastelaulude plaadi “Lastele”, asub oma aktuaalse singliga “Mind nad kätte ei saa” Elmari tabeli 2. positsioonil. Südamliku loo viisi autor on Eeva Talsi ning sõnad kirjutasid Kristiina Ehin ja Ly Seppel-Ehin. 

Oma kolmandal tabelinädalal tõusis viiendalt platsilt pronksile nublu esitatud “croissantid”, mida saab tasuta alla laadida siit. Reedel võitis räppar Eesti hip-hop auhindade jagamisel kolm auhinda – kategooriates Aasta artist, Aasta lugu (“(Ei ole) aluspükse” koos 5Miinusega) ja Aasta muusikavideo (“für Oksana”, milles teeb kaasa ka Gameboy Tetris).  

 

Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (16. mai):

1 (2) [5] Trad.Attack! feat. Vaiko Eplik “Armasta mind”
2 (1) [6] Curly Strings “Mind nad kätte ei saa”
3 (5) [3] nublu “croissantid”
4 (3) [9] Tanel Padar “Sinu aeg”
5 (6) [3] Köömes & TTÜ Kammerkoor “Maria”
6 (4) [4] Jarek Kasar “2 m”
7 (7) [10] Karl-Erik Taukar “Kuule”
8 UUS [1] Terminaator “Tavaline tüdruk”
9 UUS [1] Laura Junson “Laul armastusest”
10 (8) [2] Grete Paia “Maru”

Edetabelist väljas: 1) Angus “Mees, kes keerutanud plaati” (6 nädalat tabelis, parim positsioon: kahel korral #5); 2) Merlyn Uusküla “Kaks meetrit” (1 nädal tabelis, kohal #9).

Laulud, mis võivad piisava häältekoguse korral tabeliga liituda järgmisel nädalal: 1) Getter Jaani “Mitu mind”; 2) Justament “Mai”.

Saate kordus raadios Elmar pühapäeval, 17. mail kell 17.00.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.