RÄPIDUO CLICHERIK & MÄX ANDIS VÄLJA RAHVUSVAHELISE MÕÕTMEGA VIDEOSINGLI “EI SKOORI”

Foto: Mona Õispuu

Hiljuti andsid noored räpparid Clicherik & Mäx välja debüütalbumi “Häng”, jõudsid looga “Käed üles” Raadio 2 Aastahiti tabelis esikümnesse ning figureerisid ka kohalike digiedetabelite tipus. Viimane videosingel “Ära tuusa” anti välja koos reketiga. Täna ilmus duo uus singel “Ei skoori” koos koduse videoga.

“Tavaliselt on tüdrukud hästi kättesaamatud ja nendega jutule keeruline saada, mul oli aga teisiti – üldse ei viitsind temaga messida, koolis oli palju teha ja sõpru polnud kaua näind seega pidin seekord käega lööma. Sorri. Järgmine kord ehk paremini,” kirjeldab loo temaatikat Mäx.

Video sai filmitud eriolukorrale vastavalt erilahendustega – kodudes. Kuna Mäx elab Eestis, aga Clicherik Soomes, siis sai video ka vastavalt kerge rahvusvahelise mõõtme.

”“Ei skoori” video on ehtne peegeldus sellest, et ma eriti voodi juurest kaugemale ei jõuagi. Kuna Clicherik pagendati Soome ning üksteiseni me kahjuks ei jõua, siis mõtlesime, et teeks selle asja siis oma kodudes ära. Aitasin Erikul kaamera läbi videokõne paika panna, proovisime kõik erinevad magamistoad läbi ja lõpuks otsustasime, et Erik ärkab täna hommikul oma rõdul, sest seal oli parim valgus,” lisab Mäx video teemal.

Uut lugu saab kuulata Spotifys ja selle videot vaadata YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.